Loading...

Despre Noi

Centrele MaxxDent, specializate în imagistică și radiologie dentară digitală, sunt dotate cu aparatură modernă(Carestream), de ultimă generație, al caror nivel de radiații este cu pana la 90% mai mic decât la aparatura  clasică .

Prin implementarea și în special prin respectarea unor standarde de calitate ridicate,  MaxxDent reușeste să se poziționeze ca un lider  in activitatea de imagistică și radiologie dentară din Dolj și chiar din Oltenia, precum și ca un partener de încredere pentru cabinetele și clinicile  stomatologice colaboratoare, de peste opt ani!

Centrele de Imagistica și Radiologie Dentară MaxxDent realizează toată gama de radiografii digitale dentare 2D și 3D, cu doze minime de radiații, utilizând echipamente performante, 100% digitale.

  • Unul dintre cei mai importanți factori ai succesului și rezultatelor noastre foarte bune este reprezentat de echipa noastră de profesioniști, aflată permanent în contact cu cele mai noi metode de investigații radiologice dentare.
  • Beneficiem de avantajele datorate echipamentelor performante aflate în dotarea centrelor noastre, net superioare în ceea ce priveste calitatea imaginilor oferite, fiabilitatea lor, precum și doza de radiații mică utilizată la expuneri. Toate acestea sunt posibile prin experiența acumulată de-a lungul anilor, dar și a colaborarii cu firma CARESTREAM(KODAK) -lider mondial în echipamente de  radiologie dentară.
  • Considerăm că ,,feed back-ul” de la medicii stomatologi cu care colaborăm este de un mare ajutor în activitatea noastră și o cale simplă pentru a performa(împreună)!